2011. november 28.

Diéta férfi módra

A pasi elhatározza, hogy fogyni szeretne. Közli ezt a csajjal, majd megkéri, hogy eszerint etesse őt. A csaj mondja, hogy oké. Csaj összekészíti neki reggel a napi kajáját, ami 4 étkezésből áll, hisz az ötödiket majd vacsoraként közösen fogyasszák el. Pasi hazajön a melóból, a csaj látja, hogy megmaradt egy étkezés kajája. Nem volt ideje megenni a pasinak, jött a válasz, mielőtt a csaj bármit is kérdezhetett volna tőle. No komment.

Hétvégén minden kaja után pasi elfúló hangon kérdezi a csajtól, hogy édességet nem ehet ugye? A csaj mondja neki, hogy nem. A pasi nem erre a válaszra számított. A csaj meg nem erre a kérdésre.

Ma reggel pasi mérlegre áll. Másfél kiló mínusz.

A félreértések elkerülése érdekében ma reggel a csaj a pasi kajáira ráírta, hogy mikor melyik időpontban fogyasztandó. Pasi örül mint majom a farkának, majd megkérdezi tök komolyan, hogy csokit nem pakoltál? A csaj agya elborul, beledob két tábla csokit a táskába, mire a pasi megsértődik. Hisz ő most diétázik, mondja. Oké, de akkor mi a f...ért kérdezed meg óránként, hogy mikor ehetsz csokit vagy valami hasonló nasit? Pasi: Mert az olyan jó. És kilépett az ajtón.

Ez a történet nem fikció. Nagyon is valós. Tapasztalatból tudom.:) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Saját bloglista