2012. január 6.

Tedd ki, oszd meg - elég!

Ilyen és ehhez hasonló mondatokkal kezdődik majd' mindegyik facebook-os ismerősöm és nem ismerősöm üzenőfala. Tedd ki, ha Te is szereted a gyerekedet, tedd ki ha Te is voltál már szerelmes, oszd meg különben nem fog rád találni álmaid pasija ésatöbbi. A tököm tele van az ilyen balfasz üzenetekkel. Facebook-ra és iwiw-re is sorra kapom az ilyen tartalmú hülyeségeket. Ahogy eddig is, ezután is törölni fogom az üzit a küldőjével együtt. Még ha jó ismerős, netán barát, akkor is. Szerintem ezek a közösségi oldalak nem arra hivatottak, hogy mindenféle baromsággal, hülyeséggel idegesítsük, traktáljuk a barátainkat, ismerőseinket.
A "legkedvencebb" típusú teddkioszdmeg üzenet az anyaságról szól....hogy a nap 24 órájában helyt kell állni...a kakis gyereket le kell pucolni...betegen babusgatni....stb...stb. Komolyan, hányinger az ilyen üzenet. A nagy magyar anyák! Én csak így hívom az ilyeneket.:)

Ugyanígy unom a barátságról, a szerelemről, a szülői szeretetről, az állatok iránti rajongásokról szóló baromságos üzeneteket is!

Továbbra is jókat röhögök azokon, akik mindenféle okos idézetekkel teleírják a saját üzenőfalukat, aztán homlokegyenest másként cselekednek.


2 megjegyzés:

  1. Meg aztán ott vannak az "ezt biztosan továbbítani fogod..." kezdetűek. Egyszerűen hülyének néznek. És pont a barátaid. Sz@r.

    VálaszTörlés
  2. Ja, tényleg, ilyen kezdetűek is vannak. Különben meg hülye az, aki ilyet továbbít!:)

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók

Saját bloglista