2011. október 27.

Cicazsúr

Tegnap este cicazsúr volt nálam. Átjött a szomszéd csaj a 2 sziámi cicájával. Kíváncsi voltam, hogy a Cat mit szól a vendégekhez. Mikor kinyitottam az ajtót a két macsek ölben volt, Cat pedig a földön hempergett. Meglátta őket és már rohant is feléjük magasan nyávogó hangon. A barátságát fejezte ki. Mivel a sziámik ivartalanított lények (egy fiú és egy lány), Cat viszont még masszív fiú, így érdekes volt azt látni, hogy a fiú sziámi fújt a Catre, sőt, egy alkalommal rá is ugrott. Persze ezt csak akkor merte megtenni mikor Cat hátat fordított neki. A két sziámi körbejárta a lakást, Cat pedig követte őket hátulról.:) Nagyon édesek voltak. A végén a lánycica már némi játékra való felhívást is intézett Cat felé, aki vette a lapot.

Jó egy hete Cat rájött arra, hogy lakik a szintünkön még macska, így ha leengedem akkor előtte odaszalad az ajtójukhoz, meghempereg, majd úgy megy le pisilni-kakilni.:) Édes pofa ekkor is!:)

Folytatás következik!:)

2 megjegyzés:

  1. :) Jajj! Cicazsúr!! :)

    Erről eszembe jutott az a délután, mikor annak idején a kis Töpszli és Susy cicámmal jártunk nálatok látogatóban. Jó régen volt már.....
    Töpszlit alig bírtuk kicsalogatni az ülőgarnitúra mögül :) :)

    VálaszTörlés
  2. :) Tényleg jó régen volt. Talán Töpszlinek jobban tetszett az ülőgarnitúra hátulja, mint az én pofim:)))))

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók

Saját bloglista