2011. szeptember 1.

Felelős állattartás

az, amikor azt adjuk az állatnak ami neki jó. Nyilván a mostani szobafogság nem jó a cicának - bár azért így is leviszem egy pisi-kaki erejéig - de ez most az Ő érdekében történik. De amikor a cica gazdája vasárnap már látja, hogy baj van a lábával, akkor mégis mi a francért nem viszi dokihoz???????
Tegnap persze azt mondta, hogy ő is ma - azaz tegnap - elvitte volna dokihoz...meg aztán sokallja a 7 ezer forintot azért a sok mindenért amit kapott a cicája (szurik + altatás + műtét + antibiok + bódító)...meg aztán most már ő is tudja gondozni a cicáját. Azt elhiszem, hogy most már szívesen gondozná. Gondozta volna inkább vasárnap.
Délelőtt mikor felhívott közöltem vele, hogy majd délután miután leszedáljuk + kitisztítottuk neki a sebét átvisszük persze a cicát, DE pénteken vissza kell hozni, mert jön a doki. Szüksége van a cicának a kezelésre. Csak azért mert egy fasz, még nem hagyom, hogy a cicamicának rossz legyen. Ha a doki gyógyultnak nyilvánítja ismét szabadon jöhet-mehet, de addig nem.


A felelős állattartás nem ott kezdődik, hogy "jaj de szeretem...de aranyos". Aki felelős állattartó az úgyis tudja, hogy miről beszélek, aki viszont azt hiszi, hogy az állat dísz, annak meg nem papolok, mert úgyis annyira hülye, hogy nem értené meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Saját bloglista