2010. március 22.

Kérsz fagyit, Drágám? - másképp

Az úgy volt, hogy egy pár sétálni megy. Mennek-mennek, rójják a macskaköves kis utcákat, minden idillikus, amikor is a lány szeme megakad egy édes cukrászdán. Hmmm.....olyan de olyan kelyhet be bírnék nyomni, hogy csak na - gondolja magában. Ááááá, ez így túl eccerű, snassz, inkább a következővel próbálkozik:
Lány: Figyelj csak Drágám, látod ott azt az édes kis cukit?
Pasi: Látom. És megy tovább.
Lány: Fasza, hát ebből így nem lesz dözsihabzsi, gondolja.
Lány: Nem vagy szomjas? - legyél vazze......
Pasi: Nem.
Lány: Hmmm...nem adom fel....
Lány: Éhes? Vagy nem kell pisilni, kakilni? Hisz ilyenkor szoktál (mármint kakilni), nem? - na, lécci-lécci.....valami már legyen, gondolja magába.
Pasi: Egyiket sem kell. Elintéztem séta előtt.
Lány: Pár pillanat hatásszünet, majd így folytatja: Hát ezt nem hiszem el, hogy ekkora bunkó paraszt vagy. Csattan fel...
Pasi: Te jó ég! Mit vétettem? Mi történt? Mi a baj?
Lány: Itt egy cuki, de Te akkora tahó vagy, hogy meg sem kérdezed, hogy velem mi van......
Pasi: ??????? Néz bambán.
Lány: .....majd szomjan halltam, ráadásul töri ez a hülye cipő a lábamat is, tampont is kellene cserélnem, de Te nem vagy képes ezt észrevenni. Megint csak magadra gondolsz! Tipikus férfi vagy! - és qrvára duzzog, miközben a lelke mélyén örül, hogy na......hisz eksön lesz: fagyikelyhet fogok enni.
Pasi (hebegve): De Drágám, miért nem szóltál, hogy szomjas vagy...stb?
Lány: Szóltam.
Pasi: Szóltál????? De édesem, mikor?
Lány: Biztos nem figyeltél rám, szokásodhoz híven.
Pasi: Szívem, hidd el, nem szóltál. Itt jövök melletted, hallottam volna ha szólsz.
Lány: Szóltam és kész. De gondolom ismét másutt járt az eszed (azon a szőke qurván aki előttünk tipeg)
Pasi: Ööööö....télleg nem hallottam, hogy szóltál volna (elbizonytalanodik, hogy a lánynak van igaza?)
Lány: Most ezen akarsz vitázni? Miért rontod el ezt a szép délutánt? Mi lenne ha eccer belátnád, hogy (sorozatosan) hibáztál (most is).
Pasi: Igen, igazad van. Ne vitázzunk, hisz szeretlek. Kérlek bocsáss meg nekem.
Lány: :))))))) Nagykegyesen:) Hehehe

Nézőpont kérdése, de heppiend lett a vége.:) A lány elérte amit akart, no de milyen áron? Tette ráadásul mindezt úgy, hogy totál idiótának nézte a pasiját. Sőt, le merem fogadni, hogyha maholnap a lány összeül a barátnőivel, akkor a sztorit a fent írtak szerint fogja előadni, kihagyva a monológokat. Aztán együtt szidják azt a szemét mocskos tetű hímneműt, aki nem képes még azt sem észrevenni, de legfőképpen kitalálni (!) hogy az ő kedvese bizony fagyit nyalna....vagyis enne kehelyből.:)))))

Szerintetek ciki lett volna azt mondani a lánynak, hogy "figyelj, üjjünk má be a cukiba egy fagyikehely erejéig, jó"?:))

Én már "sajnos" az első mondat után megbukom, hisz ha azt kérdezném, hogy "Nem vagy szomjas?", azt a választ kapnám (100000%), hogy "Nem, miért Te az vagy?:))))))))))))))))))))))))))))) Tanul tőlem...:)))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Saját bloglista