2012. február 21.

Nők elleni erőszak

Anno ebből írtam a szakdolgozatomat és hála az akkori tanáromnak, jó alaposan körbeszimatoltam a témát. Mert muszáj volt.:) Igaz, engem nagyon is érdekelt a téma.

Sokan nem is tudják, hogy a nők elleni erőszakot nem csak veréssel lehet elkövetni, pl. az is erőszak ha a férfi szándékosan nem ad pénzt a nőnek, mikor tudja, hogy neki/vagy nála nincs (nem a szélsőséges esetekről beszélek). Az is az erőszakhoz tartozik ha egy ffi állandóan leszólja, lefikázza a nőt, annak kinézetét, főztjét, stb. Mikor valaki benne él valamiben nagyon nehezen, későn veszi észre azt, hogy mibe is van tulajdonképpen, szerencsés esetben "jön" valaki aki felhívja a figyelmét egy-két jelre.

Érdekes, de a környezetemben van olyan amikor a nő terrorizálja a pasit, nem is akárhogy. A nő a külső szemlélő szerint az áldozat, a pasi a gonosz. Mert a nő nagyon okosan és jól manipulál. Nekem elmondta, hogy azért nem olyan rossz a helyzete, de muszáj neki a látszatot fenntartani, különben bukna a mutatvány bizonyos dolog miatt (nevezzük a bizonyos dolgot pénznek).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Saját bloglista