2011. november 2.

Ekkora lába lenne...

egy babának? Ilyen és ehhez hasonló hülyébbnél hülyébb kérdések hagyták el a számat tegnap este. Történt ugyanis, hogy a párom egyik női ismerőse babát vár. Ha jól tudom, nem tőle, de most nem erről akarok írni:) Még a keresztgyerekeiről maradt egy csomó ruha, meg nem tudni, hogy mi célból, de az anyjának vittek több zsák ruhát az évek során, így igazi bababörzét lehetne tartani náluk. Na de, hozott 2 táska ruhát a csajnak, akik ma jönnek érte. Tegnap segítettem átválogatni/átnézni a kis ruhákat és hát bevallom, nagyon furcsa érzés volt olyan indúri-pinduri, néha egészen falatnyi ruhákat a kezembe tartani. Azok a csöpp kis sapkák, előkék, rugik...de olyan rugik, amiken olyan külön cipős rész is van - anyukák nem röhögni! - hát azok egyszerűen zabálnivalók voltak. 
Akkor ott, elképzelni sem tudtam, hogy egyszer én is majd a sajátomnak válogatom a ruhácskákat...mindenesetre jó érzéssel töltött el. :)
Kedvesek a ruhákon a minták, a díszítések, a zsiráfok, katicabogarak, kis mackók, szívecskék, de a kedvencem a szivárványos lufi volt. 
Végül 2 db ruhát dobtunk ki, de előtte...ráadtam a Catre. Nagyon cuki volt benne, bár Ő annyira nem díjazta a hülyeségemet:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Saját bloglista