2011. szeptember 2.

Miért ilyen

hülyék az emberek???? Még mindig cicamica dolog. Nem kommentálnám, mert felesleges, önmagáért beszél. A cicamica gazdája ma azt mondta, hogy:
1. tegnap óta megvadult a cica, valószínű, hogy az altatás miatt
2. ismételten megkérdezte, tényként közölte(??), hogy miért került 7 ezer forintba az orvos
3. az ő másik cicájának amikor a lába......blablabla.....
4. minek minden nap kitakarítani a sebét, majd begyógyul, mert az ő másik cicája anno......blablabla....
5. nem akarja (=megtiltja), hogy az állatorvos aki ma du-án jön vizitelni nyugtató szurit adjon a cicának, mert attól lesz vad, és ezt a barátnője is megerősítette.
6. nem baj ha így nehezen lehet lefogni a cicát és egy kicsit fáj neki, majd kibírja
7. "kedvesen" megkért, hogy ha lenne legközelebb akkor ne gyógyíttassuk meg a cicamicát, mert neki van olcsó és jó állatorvos ismerőse...blablabla....

Sok minden kavarog a fejünkbe, hogy mit tehetnénk a cicáért (mert ez így nem maradhat)... most mégis egy dolgot kiragadnák abból amit mondtam neki ez pedig emígyen hangzott: Ha már vasárnap látta, hogy baj van, akkor mi a faszért nem kért segítséget a kedves, aranyos, tündibündi állatorvosától?????????? Mégis mit hisz, hogy a macska jókedvéből vagy unaloműzésből nem áll rá a lábára????????
És a ráadás: ha nincs pénz az állat gyógyíttatására, akkor miből vesz neki kaját?????????

Egy a lényeg: a cicamica kapjon meg minden orvosi segítséget és gyógyuljon meg mihamarabb:))) Eddig is megvettem neki a havi adag bolha elleni cseppeket, ezután is meg fogom venni, és természetesen megvesszük neki a lazacos, csirkés, halas, marha-borjúhúsos fincsi falatkákat, mert a macska csak tésztán és rizsen nem élhet. És persze kapja a sok-sok szeretetet tőlünk!:)))

Tegnap - miután megkapta a nyugtató pasztáját - horkolva bóbiskolt az ölemben, nyelve kissé kilógott és persze az alapos kitisztítás után bioptron lámpáztuk és firstöltük a lábacskáját. Édes volt, nagyon!











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Saját bloglista