2011. szeptember 8.

Buta nő(k)

már pedig vannak. Hogy szánt szándékkal csinálják-e vagy sem, azt nem tudom, de ez most nem is érdekes. Kiöltözik a nő, de nagyon. Épp hogy a fenekét takarja valami anyagszerű, a mellei 5 perccel előbbre járnak a törzsénél, belepréseli magát egy 15 cm-es topánkába és végigtipeg - mert másképp nem is tud menni - a sétálóutcában, amikor is az történik, hogy:
1. látszik a fején, hogy 40 múlt így inkább szánakozó pillantásokat vet, amit ő úgy értékel, hogy kurvajónővagyok és mindenkiengem néz. Az utóbbi igaz, mindenki őt nézi, hogy mennyire vicces.
2. mindenkinek szabadkozik az öltözete miatt, mert rájött, hogy nem az operába megy kedd reggelén, csak kora reggel ezt még nem tudta, mikor öltözött
3. fel van háborodva, hogy a kéjéhes pasik beszólnak neki és őt mindenki meg akarja baszni

Kérdés:
1. Akkor minek vett fel egy talpalatnyi ruhát?
2. Ami fontosabb lehet(ne) az elsőnél; miért nem a korának megfelelően öltözik fel és akkor ez a sok "kellemetlenség" nem okozna számára "gondot"?

Negyvenen túl is öltöznek nők csinosan, elegánsan, stílusosan, szexisen...nem kell húsznak látszani. Nagyon sok nő ezt nem érti és amikor kapják a megjegyzéseket, akkor vérig vannak sértve. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Saját bloglista